Amb el 2024 arriba la primera victòria i els primers punts fora de casa

Ramon Duran
07/01/2024 - 17:36

Pobla de Mafumet - El Badalona ha començat amb molt bon peu el 2024 amb una victòria al camp de la Pobla de Mafumet per 0 a 2. Adri Rivas, ha estat l'autor dels dos gols escapulats.

Per fi ha arribat el primer triomf fora de casa de la temporada i ha coincidit amb el canvi d'any. El Badalona s'ha avançat al cap de 30 segons del començament, en una jugada on la pressió a la defensa del conjunt tarragoní ha sigut molt efectiva. Adri Rivas, ha robat una pilota a l'interior de l'àrea gran dels locals per enviar-la al fons de la xarxa i situar el 0 a 1, un resultat amb el qual s'ha arribat al descans, malgrat els intents de la Pobla per empatar el matx. A la segona part el control del partit ha estat totalment dels badalonins, que a més, han trobat la recompensa amb el 0 a 2, una diana del mateix Adri Rivas, que ha connectat un fort xut a l'interior de l'àrea. El tècnic Gerard Albadalejo ha volgut destacar el triomf amb un treball coral de tots els seus jugadors.

El Badalona rebrà el pròxim diumenge a la Fundació Grama a la penúltima jornada de la primera volta, en una setmana en què s'esperen incorporacions per reforçar l'equip, de cara a la segona meitat de campionat.