Andrea Motis i Josep Traver il·luminen un Círcol ple a vessar

Andrea Motis i Josep Traver il·luminen un Círcol ple a vessar
Albert Guerra
17/03/2024 - 15:41

Círcol - Èxit absolut del concert que han ofert aquest dissabte la cantant i trompetista Andrea Motis i el guitarrista badaloní Josep Traver. Ho han fet en el marc de la campanya Cap Butaca Buida, en el qual han omplert un Teatre del Circol que s'ha quedat petit.

Ja fa setmanes que el cartell de «sold out» penja al teatre del Círcol per veure Andrea Motis. Expectació màxima i també expectatives complertes. La cantant, acompanyada pel guitarrista badaloní Josep Traver, s'ha posat el públic del Círcol a la butxaca. El duo ha combinant cançons de tots els gèneres i tipus que han arrencat els aplaudiments d'un Círcol a vessar.

Des de clàssics del jazz com Honseysuckle Rose fins a l'accent brasileny del 'Sombra de Lá' passant per cançons originals com “sense pressa”. Totes elles, amb un patró comú: el diàleg entre els dos artistes i l'entorn íntim del Círcol.

El colofó del concert va ser el Mediterráneo de Joan Manel Serrat. Un cop acabat el recital, Motis i Traver van dedicar temps als assistents per conversar i respondre les preguntes dels més curiosos.