Apropar la música i la dansa entre l'alumnat

Apropar la música i la dansa entre l'alumnat
Quim Garcia / Sílvia Villarroel
24/05/2023 - 16:24

Palau Olímpic, Badalona - Apropar la música a l'alumnat més petit mitjançant la dansa popular catalana i d'arreu del món és només un dels objectius de la 19a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona. Una edició que se celebra aquests dies al Palau Municipal d'Esports.

4.300 infants de 28 escoles de la ciutat participen des d'avui a la trobada. Són alumnes des d'infantil fins a 4t de primària que han estat treballant durant el curs les danses que el professorat de música d'Educació infantil i primària els ha ensenyat. A més de les actuacions dels infants, també ho fan alumnes de dansa contemporània i espanyola de l'Institut del Teatre, que ha col·laborat un any més amb l'esdeveniment. Aquest any s'hi ha afegit el Grup Sardanista Maig, així com el grup de grallers So Nat que ha acompanyat musicalment algunes de les danses en directe.

Demà, 25 de maig, els infants dansaires de les escoles del municipi tornaran a ballar. Les escoles que participaran són: Badalona Port, Baldiri Reixach, Feliu i Vegués, Gitanjali, Ítaca, Joan Coret, Josep Boada, Les Ciències, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Rafael Alberti, Salesians Badalona, Salvador Espriu i Ventós Mir.