Aquest divendres arrenca el Gran Recapte d'Aliments a Badalona

Aquest divendres arrenca el Gran Recapte d'Aliments a Badalona
Berta Soler Mercader
23/11/2023 - 20:00

Badalona - Aquest divendres comença el Gran Recapte a la ciutat de Badalona. Des del Banc d'Aliments del Gorg Mar asseguren que cada vegada arriben més joves derivats pels serveis socials de l'Ajuntament i lamenten l'actitud passiva de l'Ajuntament des de fa molts anys. També recorden que al Banc d'Aliments arriben persones amb tota mena de problemes, és a dir, no només persones sense llar sinó també persones que, per exemple, no arriben a final de mes.

A Badalona la majoria d'establiments s'han adherit a la campanya. Ens ho explica Miquel Navarro, del Banc d'Aliments del Gorg Mar, qui lamenta també la manca de voluntaris.

Expliquen que necessiten tota classe d'aliments, sobretot, llet, oli, conserves, pasta i productes per a nadons. En Miquel explica que en aquests moments, el Banc d'Aliments es troba en una situació delicada, ja que de les més de 20 tones que normalment tenien assignades, enguany han passat a 6 o 7.

El funcionament del Gran Recapte és com el de cada any. Accedir a un supermercat que s'hagi adherit i col·laborar-hi comprant productes alimentaris. Recordem que a la pàgina web del Gran Recapte es poden consultar tots els comerços que s'hi han sumat.