Aquest divendres arrenca la 49a edició del festival FILMETS a Badalona

Aquest divendres arrenca la 49a edició del festival FILMETS a Badalona
Berta Soler Mercader
19/10/2023 - 21:46

Badalona - Aquest divendres arrenca la 49a edició dels Filmets Badalona Film Festival. L'acte inaugural se celebrarà a les nou del vespre al Teatre Zorrilla i comptarà amb un plat fort: la projecció del film 'An Irish Goodbye', una producció britànica premiada amb un Oscar i un BAFTA. Durant l'acte, també s'atorgarà la Venus d'Honor a la directora de cinema badalonina Carla Simón.

El director artístic del festival, Agustí Argelich, ha explicat aquest dijous en una entrevista al programa Badalona 360 que s'ha fet una programació molt diversa que incorpora nombrosos efectes visuals.

Agustí Argelich és el director artístic del festival.

Durant la sessió inaugural, que es retransmetrà en directe per Televisió de Badalona i la resta de televisions locals de Catalunya, s'atorgarà la Venus d'Honor a Carla Simón. El festival comptarà amb la projecció de 205 curtmetratges, dels quals 184 competiran en 21 sessions. I aquesta casa, Badalona Comunicació, també hi participa. Enguany, una de les propostes és un documental dirigit pels companys Joan Clusella i Jordi Ribàs que tracta sobre la trajectòria professional de Pere Mitjans, periodista badaloní i locutor esportiu durant la Guerra Civil.

Josep Viñeta és el coordinador executiu de Badalona Comunicació.

A partir d'aquest divendres i tota la setmana que ve el Festival també mourà al voltant de 6.000 infants i joves de Badalona. A més, també arribarà als dos centres sanitaris de referència a la ciutat.