Arbres de Nadal en miniatura a favor del Gran Recapte: la iniciativa del PSC de Badalona que s'oposa a l'arbre de 40 metres

Arbres de Nadal en miniatura a favor del Gran Recapte: la iniciativa del PSC de Badalona que s'oposa a l'arbre de 40 metres
Judit Larios
18/11/2023 - 23:20

Badalona - El PSC de Badalona ha col·laborat amb el Gran Recapte d'Aliments amb una iniciativa que buscava, alhora, contraposar-se a l'arbre de 40 metres instal·lat pel govern local a la plaça President Tarradellas. Ho ha fet aquest mateix dissabte a la tarda, coincidint amb l'acte d'encesa de l'arbre.

El grup municipal ha obsequiat amb un arbre de Nadal en miniatura totes les persones que han fet una aportació per la campanya solidària. La carpa s'ha instal·lat al costat del centre comercial Màgic, un punt que els socialistes han considerat estratègic per aconseguir donacions, alhora que s'ubicava a prop de la plaça. Des del partit, han tornat a criticar la despesa que ha suposat l'arbre de 40 metres i han defensat que la seva iniciativa, per contra, té un impacte positiu per als veïns de la ciutat.

Donem aquest punt de contraposició entre els dos models: un que és a favor de la despesa sistemàtica en coses que no sabem si tindran retorn o la bona voluntat i el retorn d'aquest arbre simbòlic.

arbres nadal psc

La recollida física del Gran Recapte es farà el cap de setmana vinent, els dies 24 i 25 de novembre, quan es podran donar aliments en diferents establiments de la ciutat. La campanya continuarà fins al 30 de novembre per a les donacions econòmiques.