Arrenca la 24ª edició del Badajoc entre l'alumnat de tercer de primària

Arrenca la 24ª edició del Badajoc entre l'alumnat de tercer de primària
Anna García de Albéniz / Raquel Moreno
24/04/2024 - 14:12

Parc de Montigalà - Més de 1500 alumnes de tercer de primària de diferents centres escolars de Badalona i Sant Adrià participen en l'edició número 24 del Badajoc fins al 30 d'abril. La iniciativa, que ha arrencat aquest dimecres al Parc de Montigalà, pretén incentivar activitats esportives de caire cooperatiu que ajudin a fomentar els vincles socials entre els escolars.

El projecte inclou propostes variades com ara les bitlles catalanes, la petanca, el joc del mocador, el tres en ratlla o exercicis de punteria. Una activitat pensada perquè els infants coneguin de primera mà jocs tradicionals que després podran traslladar als patis dels centres educatius.

Jordi Cerrato és mestre d'educació física de l'escola Pompeu Fabra de Sant Adrià de Besòs

Al Badajoc, una iniciativa que es troba sota el paraigües del Badasport, hi participen gairebé totes les escoles de Badalona i quatre de Sant Adrià de Besòs. A més, també hi col·laboren alumnes de primer d'ESO de l'Institut La Pineda, que s'encarreguen de supervisar els exercicis físics. Entre els alumnes, molta alegria per poder jugar a l'aire lliure i conèixer altres nens de la ciutat.

Alumnes de 1r d'ESO de l'Institut la Pineda i de 3r de primària de l'escola Pompeu Fabra de Sant Adrià de Besòs

Enguany el Badajoc ha canviat d'ubicació, ja que normalment té lloc al Parc de Can Solei i Ca l'Arnús. En aquesta ocasió, el parc acollia una altra activitat i s'ha hagut de buscar un espai alternatiu.

WhatsApp Image 2024-04-24 at 13.45.05
El Parc de Montigalà ha acollit per primera vegada el Badajoc