Arrenca la Golden Cup Marina Badalona

Arrenca la Golden Cup Marina Badalona
Laia Martínez
27/10/2023 - 19:05

Badalona - 22 regatistes han sortit aquesta tarda de davant del Port de Badalona, camí a Blanes, per la 5a Golden Cup Marina Badalona. Aquest any, a més, la nostra ciutat és seu única d'aquesta competició nàutica.

La Golden Cup tindrà dos trofeus. El Trofeu Baetulo, de 60 milles, que comença aquesta tarda i que es preveu que els primers competidors arribin en unes onze hores. I l'altre és el Trofeu Hotel Marina Badalona, de 20 milles, que arrencarà diumenge a les 12 del migdia i serà un circuit que anirà des de Badalona fins a Barcelona.

COMPETICIO NAUTICA GOLDEN CUP
MAR PORT GOLDEN CUP COMPETICIO

A causa del vent, el tret de sortida de la regata llarga s'ha produït una hora més tard del previst. Aquesta, de fet, és una prova puntuable pel Campionat de Catalunya d'Altura, Solitaris i A2. En aquesta competició, s'han apuntat un total de 25 regatistes, entre els quals n'hi ha de badalonins i, fins i tot, equips provinents d'altres països.

Andrés Oliva, director tècnic de la Golden Cup Marina Badalona

Mentre l'any passat patien per una manca de vent, aquest any la previsió és favorable perquè els regatistes puguin fer la travessa amb les millors condicions. Entre les categories d'aquesta competició, també hi ha la de training, reservada a vaixells escola per a navegants que s'estan iniciant. Més enllà dels diferents vaixells que competeixen, aquesta regata rep la visita d'alguns interessats en nàutica o fotògrafs que volen immortalitzar les sortides i arribades.

FOTOGRAFS MAR GOLDEN CUP
Port de Badalona

📺 Badalona Notícies del 27 d'octubre: