Arrenquen les Nits d'Estiu a l'Anís del Mono amb un homenatge a Nat King Cole

Arrenquen les Nits d'Estiu a l'Anís del Mono amb un homenatge a Nat King Cole
Judit Larios
08/07/2023 - 22:31

Badalona - El concert de la formació de jazz Anthus Quintet va engegar divendres una nova edició de les Nits d'Estiu a l'Anís del Mono. Després d'una visita a la fàbrica modernista, els assistents van poder gaudir d'un homenatge al cantant i pianista afroamericà Nat King Cole.

Es tracta de la segona vegada que Anthus Quintet forma part del cicle de les Nits d'Estiu. La banda, liderada pel cantant sicilià, ha tornat a Badalona després de quatre anys per tocar temes de Nat King Cole a través d'arranjaments propis. L'homenatge, que duia per nom 'Love, va incloure tant algunes de les cançons més populars que Cole va interpretar com composicions poc conegudes que pretenien redescobrir el cantant i pianista. Així, al pati de la fàbrica van sonar temes com 'L-O-V-E' o 'Quizás, Quizás, Quizás'.

Entre el públic, hi havia molts habituals del cicle de concerts a la fàbrica d'Anís del Mono. Destaquen que la combinació de l'espai i la música la converteixen una proposta atractiva que convida a tornar-hi cada any. Però alguns també demanen que les pròximes edicions ofereixin més de tres concerts, ja que lamenten la dificultat d'aconseguir entrades. I és que l'activitat, organitzada pel Museu de Badalona, va exhaurir les entrades poc després de sortir a la venda. Alguns dels assistents esperaven amb ganes aquest concert, ja que coneixien prèviament Nat King Cole, mentre que d'altres admetien no haver escoltat mai abans la seva música, tot i que confiaven en la proposta dels organitzadors.

El proper divendres serà el torn de Canela N'Drama, que oferirà un concert amb una barreja de bolero, bossa nova i rumba. El cicle de les Nits d'Estiu el clourà la formació Ellas Music Band el 21 de juliol.