Arriba a Badalona Dinder Club, una app segura destinada a connectar persones amb discapacitat intel·lectual

Arriba a Badalona Dinder Club, una app segura destinada a connectar persones amb discapacitat intel·lectual
Martí Vinyes Rius / Berta Soler
08/05/2024 - 20:40

Badalona - Dinder Club és una aplicació destinada a les persones amb discapacitat intel·lectual per millorar les seves relacions socials i sexoafectives. Aquesta innovadora proposta s'ha presentat aquest dimecres al Centre Cultural el Carme en col·laboració amb la fundació Aspanin.

Dinder Club funciona com una aplicació de cites convencional però incorporant també un apartat per organitzar plans en grup per crear noves amistats. Aquest projecte està destinat exclusivament a persones amb una discapacitat superior al 33%, que siguin majors de 18 anys i que pertanyin a una entitat social. Per tots aquells qui per qualsevol raó no estiguin sota el paraigua d'una entitat, des de Dinder Club han creat una fundació perquè també es puguin registrar. També organitzen taller sobre sexoafectivitat per garantir una experiència segura per tots els usuaris.

Els creadors de l'aplicació afirmen que els usuaris i les seves famílies estan molt agraïts amb el projecte. Des d'entitats com Aspanin també celebren que per fi existeixi un lloc segur on les persones amb discapacitat intel·lectual puguin tenir una vida social i amorosa sense perill.

Dinder Club ja compta amb 350 usuaris registrats i està disponible a Barcelona i les seves rodalies. Actualment, estan començant a funcionar també a Girona i en un futur tenen l'objectiu que l'aplicació estigui disponible a tot Catalunya.