Arriba 'Barcelona: Ànima Negra', thriller del badaloní Rubén Pellejero

Arriba 'Barcelona: Ànima Negra', thriller del badaloní Rubén Pellejero
Laura Valverde
11/04/2024 - 18:47

Badalona - L'il·lustrador badaloní Rubén Pellejero ha presentat la seva nova novel·la gràfica 'Barcelona: Ànima Negra' a la llibreria Norma Còmics, tot i que es començarà a vendre aquest 19 d'abril. L'han acompanyat els coautors de l'obra, Denis Lapière i Dani Jakupi. Es tracta d'un thriller centrat en la Barcelona fosca del franquisme.

RUBEN PELLEJERO COMIC 3

La màfia i el crim durant la postguerra són el centre de la història i el seu protagonista, en Carles; un jove que s'endinsa en l'esfera criminal de la Barcelona fosca del moment. De fet, l'objectiu dels autors era crear un personatge que fes una evolució des del règim franquista fins a l'arribada de la democràcia. Tot i el procés de documentació que van realitzar els autors, van optar per combinar realitat i ficció amb l'objectiu de crear una història que enganxi al lector. D'aquesta manera, l'autor ens transporta als carrers concrets de la ciutat comtal.

Poder mostrar una versió d'un temps molt difícil, però que no deixa de costat moments divertits

  • Rubén Pellejero:

L'obra, publicada per l'editorial Norma Còmics, ha estat un treball col·lectiu que compta amb els guionistes Denis Lapière i Dani Jakupi i els dibuixants Rubén Pellejero, Eduard Torrents i Martín Pardo. Una dinàmica poc habitual, però, que els autors han viscut amb molt entusiasme. El thriller arribarà a les llibreries el 19 d'abril, pocs dies abans de la diada de Sant Jordi.