Arriba el 8M a l'Skate Àgora de la mà de Dolores Magazine

Arriba el 8M a l'Skate Àgora de la mà de Dolores Magazine
Mònica Martín
24/03/2024 - 22:15

Skate Àgora, Badalona - L''Skate Àgora celebra, ara sí, el Dia Internacional de la Dona (8M), que va ser suspès pel mal temporal. Més d'una vuitantena de noies s'han apuntat a la jornada organitzada per Dolores Magazine per aprendre les nocions bàsiques o millorar la tècnica sobre el monopatí i, també, per poder gaudir de les diferents activitats que han organitzat.

1.250 m² d'espai que apleguen trucs com 'feeble', 'air', 'ollie transfer' o el '180 front side'. Una jornada que vol reivindicar la dona en el món del monopatí i la mancança d'espais segurs per practicar aquest esport.

No ha faltat cap ingredient amb les classes de ioga o les d'iniciació amb el monopatí, la creació d'un mercat amb firmes emergents, una calçotada i un concurs amb els millors trucs dalt del monopatí, així ha transcorregut la jornada que repetirà ubicació l'any vinent.

Moltes de les assistents han remarcat l'atractiu de l'Skate Àgora i la intenció de tornar a visitar la ciutat amb l'excusa de venir a gaudir de l'esport.