Arriba la 4ª edició de la Setmana dels Drets dels Infants a Badalona

Arriba la 4ª edició de la Setmana dels Drets dels Infants a Badalona
Anna García de Albéniz
13/11/2023 - 13:48

Badalona - Aquest dimecres arrenca la quarta Setmana dels Drets dels Infants a Badalona. La ciutat acollirà activitats diverses com espectacles familiars, contacontes o xerrades fins el proper 24 de novembre en el marc d'aquesta jornada. Una quarta edició que reclama, un any més, la creació del Consell d'Adolescents a la ciutat.

La iniciativa pretén posar el focus en la defensa dels drets dels més petits per garantir una infància digne. Per fer-ho, busca el compromís de les administracions perquè tinguin en compte el seu punt de vista en les polítiques públiques. A Badalona el tret de sortida serà dimecres amb el Plenari del Consell dels Infants, on els nens rebran la resposta del govern local a l'informe que recull les seves propostes en perspectiva d'infància a Badalona. Una d'elles, una assignatura que s'arrossega de fa anys, que la ciutat compti amb un Consell d'Adolescència. En parla Jordi Arnal, Secretari Tècnic del Consell dels Infants Badalona.

El plat fort serà el proper dilluns 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets dels Infants. A la Plaça de la Vila s'exposaran els cartells que han treballat els nens del consell i a les 18.00h es llegirà el manifest del Consell Nacional dels Infants i Adolescents de Catalunya. La iniciativa clourà el divendres 24 de novembre amb una jornada organitzada per la TIAB en el marc del projecte del «Baròmetre dels drets dels infants» a l'Espai Betúlia.