Arts escèniques, humor i música, d'accés gratuït, al Festival Límbic 2024

Arts escèniques, humor i música, d'accés gratuït, al Festival Límbic 2024
Laia Martínez
07/03/2024 - 20:22

Santa Coloma - Humor, música i altres tipus d'arts escèniques en català s'entrellaçaran en el Festival Límbic, del 3 al 4 de maig, a Santa Coloma de Gramenet. Els carrers de la ciutat i el parc de Can Zam acolliran, gratuïtament, artistes com la colomenca Ayryn, 31 FAM, Charlie Pee o Julieta. Òmnium Cultural consolida aquest festival que ja arriba a la seva tercera edició.

Hi haurà una trentena d'activitats i propostes de creació contemporània ben variades, per a l'abast de tothom. De fet, Òmnium assegura voler donar resposta a una necessitat que hi havia pel que fa als festivals culturals catalans. En aquest sentit, té com a objectiu, diuen, descentralitzar la cultura, amb una programació inclusiva i diversa, i fer-la accessible a tota la ciutadania.

Aposta, sobretot, per la creativitat més emergent i més crítica

  • Xavier Antich és el president d'Òmnium Cultural:

PROGRAMA:

Divendres 3. L'humorista Joel Díaz donarà el tret de sortida al Límbic divendres 3 de maig (18 h), des de la plaça de la Vila. A partir d'aquí hi haurà la dansa de Martí Güell, monòlegs del Godai Garcia, d'Indicatiu i de la Charlie Pee, un espectacle de la companyia Las chicas del barro sobre els cossos que habitem i concerts de BRU, la colomenca Ayryn i la Claraguilar, amb 'Figura'.

Dissabte 4. El festival seguirà amb la transformista Jèssica Pulla (17 h). També hi haurà el pòdcast musical en directe de La Guàrdia. El públic gaudirà del monòleg teatral amb Cavallet de Mar, dels espectacles de la Mariona Esplugues amb 'Boja', de la peça itinerant 'Sfumato' i de 'Noves espiritualitats per a persones atees'. I també de circ, amb la companyia Les Penjades de Quina Gràcia, i poesia que serà la protagonista de la rave que organitzarà Oriol Sauleda. El festival clourà, a partir de les 21 h, amb les actuacions de Maria Hein, Julieta, 31 FAM i DJ Trapella, al parc de Can Zam.

El programa al complet es pot trobar en aquest enllaç.