Aturada la poda a la pineda de la plaça Tarradellas

Aturada la poda a la pineda de la plaça Tarradellas
Mar Martínez
14/11/2023 - 14:28

Gorg - L'associació Els Verds de Badalona i el col·lectiu + Verd urbà han impedit aquest matí la poda de branques als pins que hi ha a la plaça de Josep Tarradellas. Defensen que amb aquesta actuació, l'Ajuntament pretenia millorar la visibilitat de l'arbre de Nadal gegant, cosa que el govern nega. La regidoria de Medi Ambient ha aturat l'actuació a la pineda i assegura que tractava d'una actuació de manteniment.

PINS PLAÇA TARRADELLAS ARBRE NADAL REGIDORA SONIA EGEA MES VERD URBÀ I ELS VERDS DE BADALONA

De bon matí, activistes d'Els Verds de Badalona i de + Verd urbà es concentraven a la plaça alertats de la previsible poda dels pins, mentre els operaris de l'empresa que havia de fer l'actuació per ordre municipal preparaven el material. Diuen que no entenen el perquè d'una nova poda que, segons expliquen, no farà altra cosa que debilitar els pins. Després de donar l'ordre als operaris d'interrompre l'actuació, la regidora de Medi Ambient s'ha personat a la plaça de Josep Tarradellas i ha explicat que només es tractava d'una operació de manteniment.

PINS PINEDA PLAÇA TARRADELLAS

Segons les entitats ecologistes, fa unes setmanes els operaris ja havien realitzat alguna poda de branques massa baixes a la pineda de la plaça perquè podien suposar algun tipus de risc.