Badalona acollirà l'últim dia de l'any la Sant Silvestre, que enguany arrencarà des de La Rambla

Badalona acollirà l'últim dia de l'any la Sant Silvestre, que enguany arrencarà des de La Rambla
Berta Soler
21/12/2023 - 21:37

Badalona - Diumenge 31 de desembre, l'últim dia de l'any, els esportistes tenen una cita de 9 h a 13 h. I és que se celebrarà la quarta edició de la Cursa Sant Silvestre RACC de Badalona. Serà una activitat oberta a tots els públics, inclús als més petits. Però la novetat d'enguany és el canvi d'itinerari, que començarà i acabarà a la Rambla.

L'acte de presentació de la cursa s'ha fet aquest dijous a la plaça president Tarradellas. Enguany incorpora una novetat: la sortida estarà situada a la Rambla de Badalona, just davant del Monument a Roca i Pi, i serà un recorregut pla. Comptarà amb una gran participació ciutadana segons l'organització, ja que asseguren que el nombre d'inscrits fins al dia d'avui supera ja els de l'edició anterior. A més, els més petits també disposaran de la seva cursa. És a dir, tots els infants que tinguin menys de 13 anys podran participar en la Sant Silvestre Kids.

A la cursa hi haurà també presència d'esportistes d'elit, com en Víctor Blasi, qui ha estat campió en l'àmbit estatal i nacional en diferents modalitats d'atletisme.
Des de la plaça, l'alcalde ha remarcat la necessitat de col·laborar des de l'Ajuntament amb aquest tipus d'esdeveniments esportius.

S'oferiran nombrosos obsequis, sortejos i grans premis entre els guanyadors, i, atenció als més originals, perquè el millor participant disfressat també obtindrà un premi.