Badalona Acull reclama una regidoria específica d'habitatge i un alberg social a Badalona

Badalona Acull reclama una regidoria específica d'habitatge i un alberg social a Badalona
Judit Larios
29/02/2024 - 21:32

Badalona - La plataforma Badalona Acull exigeix la supressió de la regidoria contra l'ocupació il·legal i la recuperació, en el seu lloc, de la regidoria d'Habitatge. Aquestes és una de les mesures que proposa en un manifest pel dret a l'habitatge i per combatre la pobresa presentat aquest dijous.

Badalona Acull reclama a l'executiu popular que incrementi els recursos destinats a les problemàtiques socials de la ciutat, que, assenyala, sovint tenen a veure amb l'accés a l'habitatge. Entre les propostes del manifest, també hi ha la de disposar d'un alberg social que permeti donar resposta a situacions d'emergència com la del carrer Canigó. Les entitats signants del text també demanen dotar de recursos l'Oficina Local d'Habitatge. Assenyalen que les seves competències actualment són limitades i defensen que ampliar-les permetria alliberar els serveis socials de la ciutat.

El manifest es va acordar en una reunió celebrada divendres passat amb més d'una trentena de representants de diverses entitats socials de la ciutat. El text es portarà al ple de dilluns vinent amb una moció que presentaran els grups municipals d'ERC, Badalona En Comú Podem i Guanyem Badalona.