Badalona Comunicació emet avui l'únic debat amb els principals candidats a l'alcaldia

Badalona Comunicació emet avui l'únic debat amb els principals candidats a l'alcaldia
Redacció
25/05/2023 - 12:10

El debat es podrà seguir per Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat a partir de les 18h. Es repetirà a les 21h i les 00:30h la mateixa nit i a les 12h de l'endemà.

Badalona Comunicacó - Tot a punt per al debat electoral. Badalona Comunicació reuneix avui al seu plató els principals alcaldables perquè expliquin les seves propostes per a la ciutat, en el que serà l'únic debat amb la presència del popular Xavier Garcia Albiol. El programa es podrà seguir simultàniament per Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat.

L'espai, de dues hores i moderat pel periodista Carles Tornero, estarà dividit en 7 blocs temàtics que recullen els principals problemes i preocupacions d'aquest mandat. Els candidats presentaran les seves propostes sobre qüestions com el funcionament de l'Ajuntament, l'emergència climàtica o Cultura. També debatran més a fons sobre vulnerabilitat i dret a l'habitatge, seguretat i model de ciutat. El debat finalitzarà amb el clàssic minut d'or, on els candidats demanaran el vot a la ciutadania.

candidats eleccions 2023

Hi participen Xavier Garcia Albiol (del Partit Popular), Rubén Guijarro (del Partits dels Socialistes de Catalunya), Dolors Sabater (de Guanyem Badalona en Comú), Àlex Montornès (d'Esquerra Republicana de Catalunya), Aïda Llauradó (de Badalona en Comú Podem), David Torrents (de Junts) i Àlex Romero (Badalona Suma - Ara Pacte Local).