Badalona Comunicació estrena avui el seu primer pòdcast informatiu

Badalona Comunicació estrena avui el seu primer pòdcast informatiu
Badalona Comunicació
02/10/2023 - 09:40

Infopòdcast BDN és un espai de tres minuts pensat per ser consumit en el mòbil

Badalona - Amb l'objectiu d'adaptar-se als nous consums, Badalona Comunicació, l'empresa que gestiona els mitjans de comunicació públics de la ciutat, estrena Infopòdcast BDN, el seu primer pòdcast informatiu. Cada vespre de dilluns a divendres, un àudio de tres minuts de durada amb les principals notícies del dia i informació de servei arribarà als subscriptors que així ho desitgin. Es tracta d'un producte que s'adreça sobretot a usuaris que fan un consum ràpid de continguts, de manera prioritària en el mòbil. Infopòdcast BDN es distribuirà a través de X (Twitter), Telegram, Spotify i el servei a la carta de Ràdio Ciutat de Badalona, i és una coproducció de Badalona Comunicació i La Xarxa.

👉 X

👉 Spotify

Infopodcast spotify 02

Una aposta de futur

Badalona Comunicació ha encetat enguany una nova línia de producció especialitzada en el pòdcast, un format en auge. La primera experiència ha estat Beines de mielina, una coproducció amb l'Institut Guttmann que podeu escoltar a:

👉 Spotify

👉 YouTube

Tanmateix, a principis de 2024 i en coproducció amb l'Hospital Germans Trias i Pujol, Badalona Comunicació estrenarà un nou pòdcast sobre els 40 anys d'història del centre hospitalari.