Badalona Comunicació ofereix un ampli desplegament informatiu pel 28M

Badalona Comunicació ofereix un ampli desplegament informatiu pel 28M
Sara Nicolás / Àlex Sisó
26/05/2023 - 21:28

Badalona - Badalona Comunicació seguirà tota la jornada electoral d'aquest diumenge amb una àmplia cobertura informativa. Hi haurà edicions tant al migdia com al vespre dels informatius de Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat per seguir l'evolució de les votacions als col·legis electorals. Els especials informatius del 28M, però, arribaran al seu punt àlgid amb l'emissió simultània per Televisió de Badalona i Ràdio Ciutat de Badalona del programa «BDN Eleccions Municipals»..

BDN LOGO

Un especial presentat pels periodistes Carles Tornero i Núria Rodríguez. A partir de les 20.30 hores, seguirà en directe els resultats electorals fins que s'arribi al 100% de l'escrutini i es coneguin els 27 regidors que conformaran el consistori. El programa, que mobilitzarà a tota la plantilla de Badalona Comunicació, comptarà amb dues taules de debat amb analistes badalonins i connectarà amb les seus dels partits més destacats.

En aquests 15 dies de campanya electoral un equip de periodistes d'aquesta casa ha seguit els diferents candidats amb representació al consistori per explicar les seves propostes. Un seguiment que culminarà aquest diumenge.