Badalona Dracs i Fènix de Granollers uneixen forces

Badalona Dracs i Fènix de Granollers uneixen forces
Ferran Vinaixa / Ramon Duran
21/09/2023 - 21:17

Badalona / Granollers - El club degà del futbol americà estatal, els Badalona Dracs, ha arribat a un acord amb un dels clubs modestos del territori, els Fènix de Granollers per tal d'ajudar a gestionar professionalment aquesta entitat del Vallès Oriental i fer-la créixer.

dracs

L'acord farà que els Dracs aportin un nou director esportiu, entrenadors professionals també gestors per tal que el conjunt de Granollers faci un salt de qualitat i es professionalitzi. L'acord es va visibilitzar amb una roda de premsa dimarts a la tarda a les pistes d'atletisme de Granollers. A l'acte de presentació hi van assistir la presidenta dels Fènix de Granollers, Mireia Rubio, el vicepresident, Ángel Díaz, i per la badnda dels Badalona Dracs, el president, David Medrano acompanyat, entre d'altres, pel director esportiu dels Dracs, Jordi Soler.

Dracs-vs-Osos-3-Joan-Sancho


Pel que fa a l'actualitat dels Dracs, l'equip sènior ja coneix el calendari per a la pròxima temporada. Els badalonins debutaran al camp dels Hurricanes de Saragossa el cap de setmana del 20 i 21 de gener.