Badalona En Comú Podem es compromet a augmentar els recursos per consolidar les polítiques feministes i LGTBI

Badalona En Comú Podem es compromet a augmentar els recursos per consolidar les polítiques feministes i LGTBI
Raquel Moreno
17/05/2023 - 14:24

Badalona - Badalona En Comú Podem augmentarà els recursos per a consolidar les polítiques públiques feministes i LGTBIQ+ i en la lluita contra el masclisme encara present, diuen, a la societat. La candidata a l'alcaldia, Aïda Llauradó, ha celebrat que el Servei d'Atenció Integral LGTBI, que obrirà les seves portes el mes de juny a la planta baixa de les oficines municipals d'El Viver, pugui assessorar el col·lectiu i les seves famílies, i sigui la garantia, explica, per lluitar contra la LGTBI-fòbia.

La lluita contra la LGTBI-fòbia i en favor dels drets d'aquest col·lectiu conviu amb les polítiques feministes. Volem crear un centre de referència on poder projectar polítiques transversals.

A més de la posada en marxa del SAI, Llauradó aposta per la creació d'un centre de referència LGTBIQ+ on es puguin visibilitzar les polítiques transversals en benefici, diu, al respecte a la diversitat i la igualtat d'oportunitats. Així ho ha explicat la candidata acompanyada del número 6 a la candidatura, Diego Marchante.

Cal fer visible el col·lectiu i perdre la por des de tots els àmbits de la política municipal