Badalona en Comú Podem retreu a l'executiu local que els teatres muncipals no s'hagin adherit a la campanya 'Cap butaca buida'

Badalona en Comú Podem retreu a l'executiu local que els teatres muncipals no s'hagin adherit a la campanya 'Cap butaca buida'
Anna García de Albéniz
18/03/2024 - 14:30

Badalona - La presidenta del grup municipal de Badalona en Comú Podem Aïda Llauradó, ha reclamat explicacions al govern local per no programar cap actuació en el marc de «Cap Butaca Buida». I es que, recordem, El Círcol ha estat l'únic teatre de la ciutat que s'hi ha adherit el passat cap de setmana.

La també Diputada Adjunta de Cultura a la Diputació de Barcelona ha explicat que l'Ajuntament disposava d'una convocatòria extraordinària per facilitar als teatres públics la seva participació a la iniciativa però que, tot hi així, Badalona no ho va tenir en compte i va renunciar formar-hi part. Així ho ha expressat en un vídeo penjat al seu perfil d'X.

D'altra banda, Llauradó s'ha mostrat satisfeta per la resposta del públic badaloní al concert d'Andrea Motis i Josep Traver de dissabte, que ha qualificat d'èxit rotund amb totes les localitats exhaurides. En aquest sentit, ha volgut felicitar l'entitat pel seu compromís amb la cultura. Aïda Llauradó ha assegurat que era una oportunitat idònia per posar a disposició de la ciutadania els teatres municipals de Badalona així com també per fomentar les arts escèniques al municipi.