Badalona En Comú Podem transformarà les àrees de gossos en gran espais d'esbarjo

Badalona En Comú Podem transformarà les àrees de gossos en gran espais d'esbarjo
Raquel Moreno
18/05/2023 - 18:05

Badalona - Badalona En Comú Podem transformarà les àrees de gossos en grans espais d'esbarjo. La primera d'elles serà la que ja està projectada al Parc del Torrent de la Font amb 2 mil metres quadrats i que comptarà amb un circuit d'agility. Un projecte que començarà d'aquí a 6 mesos i que volen ampliar a tots els districtes, segons ha explicat la número 2 de la formació, Rosa Trenado. Els comuns també es comprometen a modificar l'ordenança de tinença d'animals de companyia per a que puguin accedir als autobusos, com ja fan als edificis administratius.

Ampliarem l'accés dels animals a equipaments culturals i esportius i augmentarem les franjes horàries per a que els gossos puguin gaudir de tot el litoral badaloní

El director general de Drets dels Animals del govern espanyol, Sergio García, ha posat en valor que en un any i mig de mandat els comuns hagin impulsat projectes que recullen la Llei de Protecció Animal.

La col·laboració de la regidoria de Benestar Animal amb les entitats que treballen per la protecció dels animals ha de ser un exemple per a la resta de municipis de l'entorn

Trenado també s'ha compromès a dotar de més personal la regidoria de Benestar Animal, on aquest darrer mandat, diu, ha gestionat més de 100 casos de maltractament animal. Una qüestió, lamenta, que seguirà perseguint en benefici de la protecció dels animals.