Badalona es prepara per celebrar l'orgull LGBTIQ+

Badalona es prepara per celebrar l'orgull LGBTIQ+
Àlex Sisó
25/06/2024 - 19:00

Badalona - Amb el lema 'M'estimo amb orgull', Badalona commemorarà divendres, 28 de juny, el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+. L'acte institucional es farà a les 18 hores a la plaça de la Vila, on es col·locarà una taula informativa sobre el Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere, el SAI, el qual es troba a l'oficina municipal número 5, a l'exterior del Palau Olímpic.

Les activitats amb motiu del Dia de l'Orgull continuaran durant el mes de juliol. 'Trenquem Estereotips: Sortim a guanyar!' és el títol de la conferència que impartirà Patricia Campos Domènech, la primera dona en pilotar un reactor a l'armada i entrenadora de futbol professional als Estats Units. Serà dimarts 2 de juliol, a les 17 hores, al teatre Margarida Xirgu. Una activitat gratuïta on cal inscriure's prèviament a través del correu feminisme@badalona.cat.

Dissabte 6 de juliol l'entitat Qaliu commemorarà l'alliberament sexual i de gènere amb una manifestació que començarà a les 18.30 hores a la plaça de la Vila i finalitzarà a la Platja dels Pescadors, on es farà la lectura del manifest. El recorregut l'amenitzarà el grup de batucada Kapomba. També s'han programat diverses activitats amenitzades amb música al Passeig Marítim a partir de les 19.30 hores. La festa s'allargarà fins a la mitjanit a la Platja dels Pescadors amb actuacions d'artistes locals com Dj Serena i Dj Gatobus.