El Pessebre d'enguany no estarà ambientat a Badalona. Tot i així, la ciutat estarà molt present als diorames

El Pessebre d'enguany no estarà ambientat a Badalona. Tot i així, la ciutat estarà molt present als diorames
Anna García de Albéniz / Miriam Dayas
18/10/2023 - 16:36

Badalona - Enguany l'entitat Amics del Pessebre de Badalona celebra 25 anys d'història. És per això que els diorames de l'exposició d'aquest 2023 estan dedicats a la ciutat. Del pessebre, de moment, sabem que no estarà ambientat a Badalona, tot i que no n'han transcendit molts més detalls.

WhatsApp Image 2023-10-18 at 13.16.31 (1)

Els diorames i el pessebre de Nadal que es podran visitar a la Plaça de la Vila a partir de Santa Llúcia, el 13 de desembre, ja estan pràcticament enllestits. Ara cal polir i retocar petits elements. Els membres de l'entitat treballen des de fa un any en un espai del Carrer Arnús, on hi tenen emmagatzemats els 25-30 diorames que formaran part de la mostra. A mitjans de novembre ja els traslladaran a la sala d'exposicions del refugi. Enguany, Badalona estarà molt present en aquesta exposició. Ens ho explica, Joan Giró, membre d'Amics del Pessebre de Badalona.

Del Pessebre, de moment, en desconeixem quina serà la seva temàtica. Això sí, ens han avançat que NO serà a Badalona, però que tot i així es tracta d'un indret especial per a molts. I es que després de la bona resposta de l'any passat, no volen que desaparegui l'efecte sorpresa.

Una de les reivindicacions històriques de l'entitat és que el pessebre es pugui ubicar al centre de la plaça de la vila, on habitualment es troba l'arbre de Nadal. Enguany, coincidint amb el 25 anys de l'entitat i que l'arbre principal serà al barri del Gorg, esperen que la proposta sigui una realitat. De moment, així ho ha sol·licitat a l'ajuntament i es troben a l'espera de resposta.

WhatsApp Image 2023-10-18 at 13.16.31 (2)