Albiol reitera que Badalona tindrà l'arbre nadalenc més alt d'Espanya: 'Si cal hi pujo jo'

Albiol reitera que Badalona tindrà l'arbre nadalenc més alt d'Espanya: 'Si cal hi pujo jo'
Àlex Sisó
12/09/2023 - 18:12

Badalona - Xavier Garcia Albiol manté el pols amb l'alcalde de Vigo, Abel Caballero, per competir a l'hora de ser la ciutat d'Espanya amb l'arbre de Nadal més alt. Una competició que Albiol ha definit com una 'guerra carinyosa'. Amb la instal·lació d'un arbre de grans dimensions, Albiol pretén que Badalona destaqui en positiu i atregui visitants.

En clau d'humor, l'alcalde ha assegurat que el de Badalona serà l'arbre més alt del país encara que hi hagi de pujar ell a sobre. Ho dit després que l'alcalde de Vigo hagi anunciat aquest dimarts que la ciutat gallega tindrà l'arbre més alt de l'estat, amb una alçada de 40 metres i mig. Mig metre més que el de Badalona.

Recordem que Garcia Albiol va anunciar a principis de setembre que Badalona tindria l'arbre de Nadal il·luminat més alt de l'estat. Amb una alçada de 40 metres i 15 metres de diàmetre, s'ubicarà a la plaça Josep Terradellas i estarà format per 65.000 llums led que s'encendran el 18 de novembre. Durant l'acte, Albiol va ressaltar que l'arbre badaloní superaria el que instal·la Vigo. El batlle Abel Caballero, però, ha decidit elevar l'alçada del seu avet en deu metres i mig respecte al Nadal passat, quan mesurava 30 metres.

alcalde de vigo
L'alcalde de Vigo presentant la campanya de Nadal