Badalona participarà en el Cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans de l'AMB

Badalona participarà en el Cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans de l'AMB
Laia Martínez
30/01/2024 - 17:04

Badalona - Badalona és una de les ciutats que participarà en el 18è Cicle d'activitats als parcs, platges i rius metropolitans, per promoure el coneixement de la natura i la biodiversitat. Tot i que l'edició ha començat aquest gener al territori català, el calendari d'activitats a la nostra ciutat arrencarà a partir del diumenge 10 de març.

EL PROGRAMA

  • Durant el matí del 10 de març, hi haurà un itinerari geològic guiat des del Torrent de la Font fins al poblat ibèric del turó d'en Boscà.
  • El 21 d'abril, es farà un recorregut fins als horts ecològics de Sant Jeroni de la Murtra, que acabarà amb un petit tast ecològic.
  • El 28 d'abril, se celebrarà el dia de les papallones a les 'Jugatecambientals'. També serà protagonista el parc de Can Solei i de Ca l'Arnús, a través d'un itinerari botànic.
  • El dia 5 de maig, la platja del Coco acollirà una sessió d'ornitologia on ens descobriran ocells marins
  • El dissabte 25 de maig, se celebrarà el Dia de la Biodiversitat amb el Bioblitz Metropolità. Hi haurà activitats als parcs i platges dels 36 municipis metropolitans.

És un cicle promogut per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals. El programa complet es pot consultar a través del web de l'AMB. Per assistir a les activitats cal inscripció prèvia a través del telèfon 93 256 22 20 o a través del correu electrònic activitatsmetropolitanes@bcn.cat.

Social Media Content Calendar Planner Template
Calendari d'activitats que es faran a Badalona, Santa Coloma, Sant Adrià, Tiana i Montgat