Badalona, present a la Fira Alimentaria per primera vegada

Badalona, present a la Fira Alimentaria per primera vegada
Judit Larios | Anna García de Albéniz | Raquel Moreno
20/03/2024 - 19:25

Barcelona - Badalona ha estat present, per primera vegada, a la Fira Alimentaria que se celebra aquesta setmana a Barcelona. L'alcalde Xavier Garcia Albiol, juntament amb els empresaris badalonins José Elías i Enrique Tomás, han participat al congrés del Club Food&Beverage en el marc d'aquesta fira. Els tres ponents han destacat la capacitat del municipi per atraure nous emprenedors i la seva voluntat de posicionar-lo a nivell internacional.

WhatsApp Image 2024-03-20 at 19.14.04
Durant el congrés del Club Food&Beverage

L'orgull de pertinença a Badalona ha estat el fil conductor de la ponència. Tant l'alcalde com els dos empresaris s'han mostrat convençuts que es convertirà properament en una de les millors ciutats on viure a prop de Barcelona. Segons Albiol, el govern local està duent a terme projectes que transformaran la ciutat en els pròxims tres anys.

  • L'alcalde Xavier Garcia Albiol

La intenció defensa que és projectar Badalona dins i fora de l'estat espanyol per atraure nous habitants i projectes empresarials com els d'Enrique Tomás i José Elías. Aquest últim, propietari de la cadena de supermercats La Sirena, creu necessari que la ciutat tingui la capacitat d'acollir grans empreses.

  • José Elías

Durant el congrés també s'ha anunciat la celebració d'un esdeveniment a Badalona al juny, al voltant de la data de Sant Joan.

  • Enrique Tomás

Estarà organitzat per l'Ajuntament en col·laboració amb aquests dos empresaris badalonins. Tot i que els detalls es concretaran en les pròximes setmanes, ja han avançat que la intenció és atraure visitants a la ciutat a través de propostes gastronòmiques, culturals i esportives.

La Fira Alimentaria, que va arrencar dilluns al recinte de la Gran Via de Fira, ocupa 100.000 m2 i compta amb més de 3.200 expositors de 60 països. L'expectativa dels organitzadors és superar el llindar dels 100.000 assistents que es va assolir fa dos anys.