Badalona reduirà una hora l'horari de terrasses al front marítim

Badalona reduirà una hora l'horari de terrasses al front marítim
Àlex Sisó
18/06/2024 - 20:22

Badalona - L'Ajuntament de Badalona reduirà en una hora l'horari de terrasses al passeig de la Rambla, el passeig Marítim i el carrer de Santa Madrona. La mesura s'aplicarà del març a l'octubre i té l'objectiu de fer compatible el descans dels veïns amb l'activitat dels establiments de restauració.

En concret, l'ajuntament modificarà les dues franges horàries per a la instal·lació de les terrasses.

  • Entre els mesos de març a octubre, l'horari permès d'obertura es redueix una hora els divendres, dissabtes i vigílies de festius. Així totes les terrasses hauran de tancar a les 01.30 hores de la matinada. Els laborables i festius l'horari permès serà fins a les 00.30 hores.
  • Pel que fa a l'altra franja, de novembre a febrer, l'horari es redueix 30 minuts els divendres, dissabtes i vigílies de festius. Així, totes les terrasses hauran de plegar a la 01.00 h de la matinada. I els laborables i festius ho hauran de fer una hora abans, a les 00.00h.

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que amb aquesta mesura el govern municipal vol contribuir a millorar la convivència en zones de la ciutat que són molt concorregudes, com és el front marítim.