Badalona rememora l'obra i l'artista badaloní Josep Uclés davant de familiars i amics molt propers

Badalona rememora l'obra i l'artista badaloní Josep Uclés davant de familiars i amics molt propers
Berta Soler / Natalia Caro
29/11/2023 - 21:24

Centre Cultural El Carme, Badalona - Badalona recorda l'obra i l'artista badaloní Josep Uclés en el desè aniversari de la seva mort. L'homenatge, que ha comptat amb la presència d'amics molt propers i familiars, ha constat d'una taula rodona i una actuació musical que han servit per rememorar el seu llegat.

WhatsApp Image 2023-11-29 at 21.19.09 (2)

Una cinquantena de persones s'han aplegat aquest dimecres a la tarda a la Sala Josep Uclés, al Centre Cultural El Carme, per recordar la figura de l'artista. Amics i intel·lectuals del seu entorn com Isona Passola, presidenta de l'Ateneu Barcelonès o Josep Duran, amic del pintor i exregidor de Cultura, han participat i moderat una taula rodona organitzada per la regidoria de Cultura, que ha servit per acostar als assistents la trajectòria d'Uclés.

  • En Joan Mayné, antropòleg, exidrector del Museu de Badalona i company i amic des de ben petits d'Uclés, parla de les exposicions de l'artista que el Museu de Badalona va exhibir:
  • Qui també va ser molt proper a Uclés va ser Josep Botey, el seu galerista, qui l'ha definit com un artista que expressava sense embuts les seves inquietuds:

I l'art, en aquest cas l'art musical, ha estat l'encarregat de clausurar l'acte amb l'històric grup Duble Buble, per al qual Uclés va dissenyar la portada d'un dels seus discs.

📺 Notícia a l'informatiu 30/11/23: