Badalona rep els campions del món sub19

Badalona rep els campions del món sub19
Albert Guerra
12/07/2023 - 21:12

Badalona - El Saló de Plens de l'Ajuntament de Badalona ha acollit l'acte de celebració pels 4 membres de la Penya que han quedat recentment campions del món en categoria sub19 amb la selecció espanyola. Estem parlant dels jugadors del júnior del Joventut Isaac Nogués i Jordi Rodriguez, i els dos 2 tècnics verd-i-negres, Dani Miret i Aleix Duran.

Des de l'any 1999, amb els Gasol, Navarro i companyia que la selecció espanyola no quedava campiona del món sots19, per tant la rebuda ha estat especial i plena d'expectació. La jornada d'aquesta tarda ha començat amb la benvinguda de l'alcalde al seu despatx i ha continuat amb un acte al saló de plens. Tots quatre han rebut un guardó commemoratiu de la ciutat de la mà de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i del primer tinent d'alcaldia i regidor d'Esports, Juan Fernández. Així ho expliquen dos protagonistes, el tècnic Dani Miret i el jugador Jordi Rodríguez:

Jordi Rodríguez, a banda de guanyar el mundial, també va acabar escollit en el millor 5 inicial del campionat després de liderar l'equip en anotació i grans actuacions com en les semifinals, on va anotar 20 punts.