Badalona ret homenatge a Marc Orts, guanyador del Premi Goya a millor so per 'La Sociedad de la Nieve'

Badalona ret homenatge a Marc Orts, guanyador del Premi Goya a millor so per 'La Sociedad de la Nieve'
Anna García de Albéniz / Sara Nicolás
08/03/2024 - 15:00

Badalona - Badalona ha homenatjat aquest matí el tècnic de so Marc Orts després del seu darrere reconeixement, el premi Goya a millor so pel film de Juan Antonio Bayona 'La sociedad de la nieve'. Durant l'acte, l'alcalde Xavier Garcia Albiol li ha fet entrega de la Venus de Badalona, la màxima distinció de la ciutat.

WhatsApp Image 2024-03-08 at 14.48.34
Marc Orts al despatx de l'alcalde amb el seu setè Premi Goya

En aquesta trobada al Saló de Plens, Orts ha posat en valor que els guardons obtinguts al llarg de la seva trajectòria, recordem, 7 premis Goyes i 7 Gaudís, és fruit de l'esforç i dedicació després de més de 30 anys en la professió. De fet, el badaloní s'ha posicionat com una figura referent en l'àmbit del so cinematogràfic. El tècnic s'ha mostrat molt satisfet que la seva ciutat li dediqui aquest reconeixement i ha admès que 'li faltava' la Venus a la seva col·lecció de premis.

WhatsApp Image 2024-03-08 at 14.48.38
El tècnic de so ha rebut la Venus de Badalona, el màxim reconeixement de la ciutat

Precisament l'alcalde Xavier Garcia Albiol ha lloat el seu extens recorregut professional i ha posat en valor que Orts ha fet d'altaveu portant el nom de Badalona arreu del món. Segons l'alcalde, aquest fet constata que al municipi hi ha veïns destacats de molts àmbits diversos.

Després dels Premis Gaudí i Goya, ara toca posar la mirada als Oscars que tindran lloc aquest diumenge 10 de març al Dolby Theatre de Los Ángeles. De fet, l'equip de producció encapçalat pel seu director, Juan Antonio Bayona, ja es troba als Estats Units. Recordem que 'La Sociedad de la nieve' competeix a les categories de 'millor pel·lícula internacional' i 'millor maquillatge i perruqueria'. Marc Orts fent broma, ha explicat que si s'emporten les preuades estatuetes, 's'encarregaria de portar al mateix Bayona a Badalona.'

  • Notícia emesa a l'informatiu migdia: