Badalona, seu del campionat nacional Skate Series

Badalona, seu del campionat nacional Skate Series
Laia Martínez | Martí Vinyes
24/05/2024 - 19:30

Badalona - D'aquí una setmana Badalona serà la seu d'un esdeveniment esportiu pioner: el campionat nacional Skate Series, que es mourà per cinc ciutats espanyoles i que estarà obert a tota la ciutadania. La primera d'elles serà a l'Skate Agora, en el marc de les Festes de Maig. La presentació s'ha celebrat aquesta tarda a la platja del Coco.

Durant tres dies, l'esport urbà i la música es donaran de la mà en un únic escenari amb l'exhibició de més d'un centenar d'skaters, algun dels quals està competint per participar en els Jocs Olímpics de París. Des del govern local afirmen que fa uns 10 mesos que es preparen i que aquests 31 de maig i 1 i 2 de juny arriba a la ciutat. Un campionat que vol convertir Badalona en un referent de l'skate.

L'alcalde Xavier Garcia Albiol

Entre els participants, hi haurà skaters que s'entrenen habitualment a la ciutat. N'és el cas d'en Joan Galceran. En Joan ha fet una exhibició juntament amb la Daniela Terol i la Valentina, de què és el que trobarà el públic la setmana vinent.

Joan Galceran, skater i participant
WhatsApp Image 2024-05-24 at 19.20.10

Des de la Reial Federació Espanyola de Patinatge expliquen que Badalona va ser la primera ciutat en la qual van pensar quan començaven a preparar el campionat. Carmelo Paniagua, president de la federació, també ha estat present durant la presentació de l'esdeveniment.

Carmelo Paniagua, president de la RFEP

Un campionat que també passarà per Alacant, València, Andalusia i Madrid. Tot a punt, doncs, per acollir aquesta competició que, si tot va bé, des del govern local i la Federació asseguren que tindrà continuïtat al nostre municipi.

WhatsApp Image 2024-05-24 at 19.20.10 (1)