Badalona també té taekwondo

Badalona també té taekwondo
Albert Guerra / Ferran Vinaixa
12/07/2023 - 15:49

Gorg - Amb l'auge de les arts marcials a Badalona un dels +esports que s'ha fet el seu lloc els darrers anys és el taekwondo. Avui us parlem d'un club en concret, del Taeyang, una escola pionera a la ciutat. Pionera perquè les classes són integradores, ja que també inclouen persones amb discapacitat. La iniciativa, ubicada al cor del Gorg i liderada pel Luis Crisol, porta tot just dos anys en funcionament, però ja compta amb més de 50 alumnes apuntats, distribuïts en 4 categories per edats: juvenil, infantil, júnior i adult.

A causa de la bona rebuda que ha tingut el projecte, també es fan competicions els caps de setmana per a qui vulgui anar un pas més enllà, la qual cosa obre un ventall d'oportunitats per a tots els gustos i nivells. Independentment de la categoria i l'objectiu de cadascun a l'hora de fer taekwondo, l'objectiu del Taeyang és el mateix per a tothom.
El gimnàs està ubicat a l'Associació de veïns de Joaquin Ruyra, al Gorg i de cara a la temporada vinent el Luis confia a continuar fent créixer la llista de taekwondistes, una llista oberta per a tothom qui vulgui apuntar-se.