Badalona vol gestionar el Poliesportiu de Pomar

Badalona vol gestionar el Poliesportiu de Pomar
Susana Soldado
06/06/2024 - 14:01

Badalona - El govern local vol gestionar el poliesportiu de Pomar per encabir-hi clubs esportius que entrenen a l'aire lliure. Seria el cas d'alguns clubs de patinatge. També podrien entrenar al de la Colina que en unes setmanes tornarà a ser municipals. Així ho ha explicat, al Badalona Matí, el responsable de l'àmbit d'Hisenda i Esports de la ciutat, Juan Fernández, que augura una tardor d'obres importants pendents en els equipaments esportius de la ciutat. 'La tardor promet ser esfervescent en obres esperades' assegura Fernández.

Segons Fernández les obres de les pistes d'atletisme seran les més importants del mandat. Amb una inversió de 5 milions d'euros, permetran la seva homologació, la renovació dels vestidors i la col·locació d'unes grades. També a la tardor, s'iniciarà la reforma de la Piscina Mireia Belmonte, una actuació que no només millorarà la climatització, també farà una reconversió de l'equipament.

PISCINA

Paral·lelament a aquests dos grans projectes, el govern canviarà les tanques perimetrals de l'Skate Àgora i hi farà tasques de manteniment. En una entrevista al Badalona Matí, el responsable d'esports també ha recordat que en l'actualitat s'estan fent obres a 5 poliesportius i d'altres instal·lacions esportives.

Skate tanques 5

El responsable d'esports ha valorat molt positivament les dues competicions internacionals que s'han viscut a la ciutat el cap de setmana, el torneig de Teqvoley i les Skates Series, que han mostrat Badalona a la resta del món. Per cert, Fernández ha explicat que aquesta última ha permès treballar amb la Federació Espanyola de Patinatge per potenciar l'esport a la ciutat. En aquest sentit, el regidor assegura treballar a assumir la gestió del poliesportiu de Pomar per poder oferir més hores d'entrenament a clubs de la ciutat. 'No pot ser que el poliesportiu de Pomar estigui tancat els diumenges i tinguem clubs que han d'entrenar al carrer', explica el regidor d'Esports.

Paral·lelament a aquestes gestions, el govern continua elaborant la redacció del projecte de la nova piscina al barri de la Morera. Ho fa, afirma Fernández, de la mà de la Federació de Natació de Catalunya i el Club Natació Badalona amb qui estudien com fer-la el més funcional possible.