Bàsquet, bàsquet i més bàsquet (i una mica de futbol)

Bàsquet, bàsquet i més bàsquet (i una mica de futbol)
Ferran Vinaixa
03/11/2023 - 00:51

Badalona - Si el cap de setmana passat entre Televisió de Badalona i Ràdio CIutat vem poder gaudir de 4 ofertes esportives en directe ( Joventut de Lliga Challenge i el CF Badalona de 3a RFEF per Televisió de Badalona i el CE Seagull i el Joventut ACB per Ràdio CIutat), aquest pròxim cap de setmana, l'oferta es manté tot i que el bàsquet guanya la partida, hi podrem gaudir en directe de 2 partits de bàsquet per Televisió de Badalona i 1 partit de bàsquet i un de futbol per Ràdio Ciutat.

olot-cfbadalonafutur
Olot, temporada passada

Els directes de Badalona Comunicació començaran diumenge al matí, a les 11.45h ( prèvia des de les 11.30h) amb en Ramon Duran i en Jon García que ens acostaran l'UE Tona-CF Badalona. Els escapulats intentaran demostrar que la golejada davant del Reus no va ser un miratge, però ho hauran de fer contra un dels millors equips de la categoria, un Tona que ara mateix és el segon classificat.

marionaguerra
Albert Guerra i Mariona Teixidó

Diumenge a les 12.30h serà el torn de Televisió de Badalona i el partit de Lliga Challenge que enfrontarà a Joventut Badalona i Vega Lagunera Toyota Adareva Tenerife. Un Joventut que no es pot permetre deixar escapar més victòries del Palau Olímpic. A la tarda, marxarem cap a Martorell, on el filial verd-i-negre s'enfrontarà a l'equip local i en directe per Televisió de Badalona. Els de César Saura necessiten recuperar bones sensacions i això implica guanyar a Martorell. Un partit que començarà a les 18.15h i es podrà seguir en directe per Televisió de Badalona.

canasta
Foto: David Grau

I el directes acabaran diumenge a les 18.30h ( prèvia a les 18.15h) amb la retransmissió a Ràdio Ciutat de Badalona del Joventut Badalona - València Basket, partit de primer nivell que com sempre ens narrarà des de l'Olímpic Xavi Ballesteros, Carola Barriga i Ivan Corrales.