Batalla de barbers i barberes per posar a prova les habilitats de l'alumnat en perruqueria masculina

Batalla de barbers i barberes per posar a prova les habilitats de l'alumnat en perruqueria masculina
Raquel Moreno Escudero
28/02/2024 - 14:52

Badalona - Una quinzena d'estudiants del cicle formatiu de Grau Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar de l'Institut Enric Borràs han participat aquest dimecres de la primera batalla de barbers i barberes impulsada pel centre educatiu. Es tracta de la cloenda del projecte especialitzat en barberia i perruqueria masculina.

batalla barbers

Un repte per a l'alumnat femení que cada vegada més, segons l'equip docent, s'interessa per la barberia. En aquesta batalla els estudiants posen en pràctica tot el que han après a l'aula amb models voluntaris, i davant d'altres companys de l'institut. Els degradats i talls de cabell actuals protagonitzen una sessió de perruqueria per mostrar les seves habilitats amb màquines, pintes i tisores.

L'alumnat, que cursa el segon curs del cicle, també durà a terme pràctiques en centres de treball per consolidar així la seva formació. Participar d'aquesta batalla ha estat, diuen, una experiència divertida per sortir de la rutina i posar a prova els seus coneixements.

Els docents asseguren que activitats com aquesta encoratgen l'alumnat a tenir passió per la professió i visibilitzar la qualitat de la formació professional en centres educatius com l'Institut Enric Borràs.

batalla barbers 5