Bea Ruíz: 'Les persones amb discapacitat també hi estem, no ens poden esborrar'

Bea Ruíz: 'Les persones amb discapacitat també hi estem, no ens poden esborrar'
Àlex Sisó
07/12/2023 - 20:55

Badalona - Amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat, que es va celebrar el passat 3 de desembre, tres persones amb aquesta particularitat van ser els presentadors convidats al TN Vespre de TV3. Una de les protagonistes va ser la badalonina Bea Ruíz, redactora del projecte Èxit 21, qui també és una gran apassionada de les lletres, ja que és autora de cinc llibres de poemes.

bea ruit pellicer
3cat

Ruiz començava a presentar el TN Vespre acompanyada del periodista Ramon Pellicer. Entrevistada al BDN 360, assegura que va ser una experiència molt bonica, el fet de poder veure el funcionament de la televisió per dins i treballar amb els professionals que sempre acostuma a veure a la petita pantalla.

Bea Ruíz al BDN360


Per la Bea, que els mitjans de comunicació duguin a terme iniciatives com aquestes és molt positiu perquè ajuda a visibilitzar les persones amb alguna discapacitat. 'Nosaltres també hi estem, no ens poden esborrar', ha assegurat.

Bea Ruíz al BDN360


Entre les moltes coses que fa la Bea, destaca la dansa, el teatre i la seva feina com a redactora a Èxit 21, un blog impulsat per la Fundació Catalana de la síndrome de Down. També ha escrit cinc llibres de poesia, el darrer s'anomena 'Cor de Teatre'.

Escolta la notícia: