Blanchar i Soteras guanyen el 28è Ciutat de Badalona de Tenis

Blanchar i Soteras guanyen el 28è Ciutat de Badalona de Tenis
Albert Guerra
12/06/2023 - 14:53

Badalona - El Centre Esportiu Mas Ram ha acollit una nova edició del Torneig de Tenis Ciutat de Badalona, la 28a edició amb rècord de participants. Fins a 80 tenistes han competit durant la setmana i ahir es van jugar les finals.
S'ha disputat en categoria masculina i femenina, com és habitual, i en tots dos casos la igualtat ha estat aclaparadora. Fins al punt de decidir-se els partits al Match Tie Break en un tercer set. En el cas de les noies la guanyadora ha estat Anna Soteras, mentre que en els nois ha guanyat el maresmenc Alex Blanchar.
Tots dos guanyadors tenen en comú que actualment estan compaginant estudis i pràctica del tenis als Estats Units, una situació cada vegada més usual entre els esportistes joves. En el cas de l'Anna, està a la universitat de Michigan mentre que l'Alex estudia i juga a Arkansas. L'experiència està sent positiva en tots dos, ja que els ha permès pujar el nivell del seu joc.

Amb el club en ple procés de canvi de propietari i obres, és molt possible que la temporada que ve no es pugui fer el torneig a causa de l'adequació del club per millorar les instal·lacions.