Bones sensacions de la Penya en el debut

Bones sensacions de la Penya en el debut
Xavi Ballesteros / Ferran Vinaixa
28/08/2023 - 14:28

Salou - La nova Penya va debutar ahir en pretemporada en un amistós disputat a Salou contra un equip d'Eurolliga com el València. Els verd-i-negres, tot i perdre, van transmetre bones sensacions

EQUIP_PRETEMPORADA

David Grau


La nova Penya desperta passió. I ahir es va poder veure a Salou on els aficionats del Joventut van omplir el pavelló per veure l'estrena verd-i-negra. Més enllà del resultat els seguidors van poder veure ja moltes de les novetats de l'equip. El debut dels nous fitxatges amb Deshaun Thomas anotant 6 punts, Andrew Andrews 7 i 11 punts i 6 rebots d'Onuaku amb el seu tir de cullera característic des del tir lliure com si haguéssim fet un salt en el temps anant mig segle enrere.

ONUAKU_PRETEMPORADAjpeg
ONUAKU / David Grau
deshaunthomas_pretemporada
DESHAUN THOMAS / David Grau

A la banqueta el jove del planter Pau Majoral al costat de Ruzic. Minuts sense incidència de Prey, Jordi Rodríguez exhibint canell, estrena de David Jimeno a la banqueta i tothom podent veure la nova samarreta de la Penya que ha tingut una gran acollida.

PAURIBAS_PRETEMPORADA
PAU RIBAS / David Grau


El pròxim partit dels verd-i-negres serà dissabte vinent a Sant Julià de Vilatorta contra el Bàsquet Girona. El partit es disputarà a dos quarts de nou del vespre.