'Brilla la ciutat', nova cançó de les Festes de Maig creada per l'escola MUBA

'Brilla la ciutat', nova cançó de les Festes de Maig creada per l'escola MUBA
Anna García de Albéniz
02/05/2024 - 13:46

MUBA Formació Musical - Queda ben poc perquè arribin les Festes de Maig i amb elles, també ho fa la cançó oficial creada per l'escola MUBA. Un projecte que van començar fa cinc anys on col·laboren els docents i els alumnes del centre de formació musical.

Així sona «Brilla la ciutat», la cançó que ha sorgit des de l'escola de música badalonina aquest 2024. El tema capta l'essència de les festes amb elements imprescindibles com el dimoni, el correfoc o la platja amb les seves barques. Fins i tot també inclou el tren, que es barreja entre les flames la nit de la cremada tot i no ser convidat. Es tracta d'un treball que es posa en marxa des de l'inici del curs per poder enregistrar-lo cap al Nadal. Enguany la lletra ha anat a càrrec de Noèlia Villar, alumna del centre, qui també és la veu principal.

L'alumna del centre Noèlia Villar ha escrit la lletra de 'Brilla la ciutat'

La iniciativa de compondre la cançó de festes va néixer fa cinc anys i esperen que es consolidi de cara al futur. Segons Roger Giménez, professor de composició de l'escola, el projecte els permet d'una banda, donar visibilitat al treball dels alumnes que tot just comencen en el món de la música i de l'altra, que els joves estudiants apreciïn el procés que comporta compondre una cançó.

Roger Giménez, professor de composició de l'escola

«Brilla la ciutat» es va estrenar la setmana passada i ja es troba disponible a les plataformes digitals com Spotify i Youtube.

Les alumnes interpreten la cançó en directe al centre de formació musical