'La voz del hilo' uneix la narrativa i el tèxtil amb un recull de més de 30 obres

'La voz del hilo' uneix la narrativa i el tèxtil amb un recull de més de 30 obres
Natalia Caro
31/01/2024 - 20:02

Espai Betúlia - Arriba «La voz del hilo» a l'Espai Betúlia, una exposició que uneix la narrativa amb l'art tèxtil i que es podrà visitar fins al 20 de març. La mostra compta amb aproximadament 30 obres de més de 14 artistes diferents, a més de la col·laboració especial de l'Associació de Puntaires Montserrat Niubó de Badalona.

Aquesta exposició és un homenatge a les dones que al llarg de la història han fet de l'agulla i el fil una eina de supervivència. Així mateix, també és una oportunitat única de vincular la història industrial de Badalona amb el món del punxó, ja que l'Espai Betúlia antigament va ser la fàbrica Can Casacuberta, un referent de la indústria del tèxtil a la ciutat. A l'exposició podem trobar temes diversos, com la migració, l'exili o petits homenatges a dones anònimes. L'objectiu és explicar relats d'una forma diferent i exaltar el valor de la llengua.

La mostra es complementa amb diferents activitats complementàries com tallers creatius i visites guiades que es realitzaran durant el mes de febrer.