Can Casacuberta Oberta demana a l'Ajuntament que faci públic el calendari de les obres

Can Casacuberta Oberta demana a l'Ajuntament que faci públic el calendari de les obres
Àngel Hernández/Àlex Sisó
13/09/2023 - 17:10

Badalona - La Plataforma Can Casacuberta Oberta reclama un calendari d'obres de la biblioteca central i més transparència a l'Ajuntament per saber el pla d'actuació per poder-la reobrir. Recordem que l'espai torna a estar tancat des del 18 d'agost, de nou, per problemes en la climatització.

L'entitat assegura que el tancament de l'espai ha generat un flux d'usuaris cap a altres biblioteques de la ciutat i de localitats properes com Barcelona, Santa Coloma i Montgat. Davant del nou tancament, demanen un espai alternatiu per estudiar, consultar llibres i amb servei de préstecs. A més, critiquen que la sala habilitada al Centre cultural El Carme resulta insuficient per acollir el servei de biblioteca infantil.

Can Casacuberta 4

Pel que fa a l'anunci fet per l'alcalde Xavier Garcia Albiol, que proposa renovar totalment l'edifici, el col·lectiu reclama més concreció.

Recordem que al febrer la biblioteca va reobrir les portes però a mitjans d'agost va tornar a tancar perquè el servei de manteniment es va adonar que hi havia un problema en la maquinària de refrigeració. Ja a principi de l'estiu operaris i usuaris es van queixar de les altes temperatures dins de les instal·lacions. Aquest nou tancament arriba després que la biblioteca hagi estat tancada durant més de 3 anys i mig per problemes de manteniment.