Can Ruti recupera, després de quatre anys, la jornada de portes obertes per futurs residents

Can Ruti recupera, després de quatre anys, la jornada de portes obertes per futurs residents
Mar Martínez
20/03/2024 - 18:17

Hospital Germans Trias i Pujol - Un centenar de futurs residents han participat aquest dimecres a la jornada de portes obertes de l'Hospital Germans Trias i Pujol. Una quarantena de professionals que ja cursen l'especialitat a Can Ruti han acompanyat els visitants per les diferents àrees.

Al Germans Trias hi ha 45 especialitats acreditades repartides en les àrees de Medicina, Farmàcia, Psicologia, Infermeria i Biologia. Acolliran 94 residents de primer any, que s'integraran en els 300 que actualment fan els diferents anys de residència al centre. Al valor acadèmic de la residència, l'hospital suma el del treball d'equip entre diferències disciplines i la importància de l'empatia amb el pacient.

Com a novetat, enguany l'hospital incorpora places de geriatria per als residents i en un futur breu espera sumar-ne de medicina nuclear i radiofarmàcia. Quatre anys després de la pandèmia, Can Ruti ha recuperat aquesta jornada de portes obertes de manera presencial.

WhatsApp Image 2024-03-20 at 09.36.51

També hem acompanyat una desena de professionals mèdics que volen fer la residència de psicologia clínica i que tenen l'Hospital Germans Trias entre les seves opcions. Podeu veure la notícia a continuació: