Cap a Granada pensant en el play-off

Cap a Granada pensant en el play-off
Ferran Vinaixa / Xavi Ballesteros
23/05/2023 - 21:57

Badalona - El Joventut ha marxat cap a Granada on aquest dimecres (20.30h, en directe al 94.40 FM) jugaran la darrera jornada de la lliga regular de l'ACB. Una darrera jornada que es jugarà en horari unificat amb la resta de partits amb equips que es juguen alguna cosa a la classificació.

Els verd-i-negres són conscients que el Coviran Garnada necessita guanyar com sigui per intentar tenir opcions de permanència encara que el s andalusos no només han de guanyar sinó que han d'esperar que el Betis perdi a la pista del recent campió de l'Eurolliga, el Real Madrid. Les entrades per veure el partit de la Penya fa dies que estan esgotades i l'ambient serà espectacular. Depenent del que passi en aquesta última jornada, el rival del Joventut als quarts serà el Madrid o el Baskonia. Al vestidor de la Penya no ho amaguen, prefereixen al Baskonia.

baskoniaCOPA1
Foto: Ferran Vinaixa

La sèrie dels quarts de final és al millor de tres enfrontaments. El primer partit serà lluny de Badalona el pròxim dissabte o el diumenge, mentre el segon assalt de l'eliminatòria, que serà dimarts o dimecres de la setmana vinent depenent del rival, serà al Palau Olímpic. En cas de tercer partit, es jugaria de nou a domicili perquè la Penya no és cap de sèrie.