Cap de setmana de Festes de Maig amb programació per a tots els gustos

Cap de setmana de Festes de Maig amb programació per a tots els gustos
Berta Soler
10/05/2024 - 14:22

Badalona - Passada la Cremada del Dimoni i els concerts de la nit de Sant Anastasi arriba un cap de setmana ple d'activitats populars.

Dissabte serà el torn de la festivitat de Sant Anastasi amb el so de les gralles i els diables que despertaran el veïnat a les vuit del matí amb les Matinades. A les 10h serà el torn del repic de festa, a càrrec dels Campaners de Badalona i l'anada a Ofici amb el repic de campanes.

passada sant

Posteriorment, a les 11h, se celebrarà la missa de Sant Josep a l'Església de Santa Maria. La jornada seguirà amb el dinar popular, a la plaça de la Plana, que farà agafar forces i energies.

A la tarda, quan el Sant arribi al replà de l'Església, esclatarà la festa amb els entremesos ballant a la vegada. Posteriorment, l'acte acabarà a les 21h dins de l'església amb el Cant dels Goigs.

passada 2

Una altra nit de concerts multitudinaris


Els Anarkids i els Amics de les Arts amenitzaran la nit de dissabte, al Passeig Marítim, a la platja del Coco, amb una actuació posterior de l'artista Suu.

amics arts

I diumenge arribarà la tradicional Diada Castellera a la plaça de la Vila amb el nomenament del casteller honorífic i la Mostra de Dansa, a la Plana, on hi participen les escoles de dansa de la ciutat.