Cap de setmana de reivindicació educativa: Diada de l'Educació Pública i jornada del Ventós Mir

Cap de setmana de reivindicació educativa: Diada de l'Educació Pública i jornada del Ventós Mir
Mar Martínez
31/05/2024 - 16:00

Badalona - Cap de setmana reivindicatiu a Badalona per part de les associacions de famílies d'alumnes dels centres de la ciutat. Demà dissabte, se celebra la Dotzena Diada de l'Educació Pública, sota el lema 'Per unes instal·lacions dignes'.

L'escenari serà la Nau 3 del Centre Cultural de l'Escorxador tota la tarda a partir de dos quarts de sis. Un taller de reciclatge, tir amb arc o un espectacle musical familiar serviran per posar en relleu la necessitat d'obres de manteniment als centres de primària i secundària, i també a les escoles bressol. Arriba a l'estiu i FAMPAS manifesta que no hi ha un pla contra la calor. I, en plena època de preinscripcions, s'evidencia de nou, diuen, que mancaran places a la ciutat i que una de les zones afectades serà la quatre.

I diumenge, més reivindicacions, en aquest cas a la plaça de l'Alcalde Xifré, a tocar de Pompeu Fabra. L'AFA del Ventós Mir diu que no té informació del nou edifici de l'escola, que s'ha d'alçar al costat, al solar de l'Estrella. Les qüestions burocràtiques, expliquen, el fa endarrerir. I, mentrestant, denuncien que tenen lavabos en mal estat, patis sense ombra i manca d'espais en una escola que ha crescut en nombre d'alumnes.

La jornada reivindicativa del Ventós Mir comptarà, a partir del punt del migdia, amb propostes com tallers de batucada, art activista o circ i una cercavila.

Badalona Matí