Carles Duran deixa de ser l'entrenador de la Penya i Dani Miret el podria rellevar

Carles Duran deixa de ser l'entrenador de la Penya i Dani Miret el podria rellevar
Xavi Ballesteros
08/04/2024 - 11:31

Badalona - El Joventut Badalona i Carles Duran han arribat a un acord per rescindir el contracte que lligava el tècnic fins al juny del 2025 tot i que hi havia un tall al final d'aquesta temporada per part del club.

La dinàmica de l'equip -6 derrotes seguides en partits oficials- i, sobretot, les sensacions han precipitat la decisió per intentar donar-li la volta a la situació en les últimes 6 jornades que resten. Inicialment, el tècnic ajudant Dani Miret és qui es farà càrrec de l'equip fins a final del curs i qui pot encapçalar el nou projecte el curs vinent.

Carles Duran tanca la seva etapa de sis anys a Badalona on va arribar el 2018 salvant l'equip del descens a la LEB Or. En el temps que ha estat com a màxim responsable tècnic verd-i-negre ha fet créixer l'equip arribant a les semifinals de l'ACB els dos últims cursos. Però aquesta temporada tot ha sortit al revés: fitxatges, lesions i dinàmiques que han fet que la Penya hagi entrat en un espiral negatiu amb la sensació de que la temporada s'ha acabat. La Penya busca un revulsiu amb el canvi d'entrenador.