Carrera critica la duplicitat de responsabilitats institucionals dels principals tinents d'alcalde del govern local

Carrera critica la duplicitat de responsabilitats institucionals dels principals tinents d'alcalde del govern local
Mar Martínez
08/04/2024 - 17:38

Badalona - El president del grup municipal del PSC titlla de “desbandada” la duplicitat de càrrecs dels principals tinents d'alcalde i de l'alcalde mateix en administracions supramunicipals. En una entrevista al programa Badalona Matí, de Ràdio Ciutat, també s'ha mostrat insatisfet amb les polítiques de seguretat a la ciutat, tot i que la criminalitat s'hagi incrementat per sota del que ho ha fet la mitjana catalana.

Per Fernando Carrera, a la ciutat hi ha prou feina per a dedicar-hi les 24 hores del dia i no comparteix que governants de primera línia treballin més enllà de l'administració local.

Fernando Carrera ha lloat el paper de l'exregidora socialista a Badalona Andrea Zapata i l'edil Christian Carneado a la llista de Salvador Illa a les eleccions autonòmiques. De Zapata ha posat en relleu la joventut, formació i coneixement de l'administració. I de Carneado, els coneixements específics en medi ambient.

Tornant a la política municipal, i en concret a les dades recents de l'estat que apunten que la criminalitat ha crescut un 3 %, diu que el fet que estigui per sota de la mitjana catalana no és nou. El president del grup municipal del PSC creu que les polítiques locals són millorables.

Tot i les crítiques, el cap de l'oposició ha dit que la relació amb el govern del PP és d'allargar la mà quan sigui necessari, com és el cas, per exemple, de presentar propostes conjuntes a l'AMB, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, liderada pel PSC. En aquest sentit, fa autocrítica i demana a l'organisme que inverteixi en l'eix Besòs tant com ho fa en el del Llobregat.

Pots veure l'entrevista sencera clicant aquí.